Presentkort

Köp ett presentkort på valfritt belopp. Du kan välja om du vill ha ett presentkort av papper, eller ett digitalt via bokadirekt.

Presentkortet av papper köper du på plats hos Liviaklinikenn på Alnö. Smsa eller ring 070 – 262 05 08.

Det digitala presentkortet får du direkt till din e-post när du genomfört köpet på den här sidan hos bokadirekt: liviakliniken.bokadirekt.se.

Presentkort för friskvård

Du kan köpa ett presentkort åt dig själv för din friskvårdspeng. Kortet gäller i ett år framåt och du betalar då varje behandling med presentkortet = förbetald friskvård.

Låt inte årets friskvårdspeng frysa inne utan köp ett presentkort för det kommande året. Oftast brukar slutet av november vara sista chansen att få ut årets friskvårdspeng från din arbetsgivare.

För att köpa friskvård med presentkort, så måste du köpa ett traditionellt papperspresentkort på plats. Du kan också betala via EPASSI friskvårdsapp om du vill.

Digital farsdagsgåva

Så här köper du ett digitalt presentkort och skriver ut en roligare bild att lägga tillsammans med bokadirekts presentkort, för att bättre visa vad din gåva innebär. Men kom ihåg – det är alltid bokadirekts presentkort som gäller som betalning.

Bokadirekts presentkort får du direkt till din e-post när du genomfört köpet på liviakliniken.bokadirekt.se.

Presentkortsbild A4 - Farsdag - Liviakliniken

Gör så här:

  1. Gå till liviakliniken.bokadirekt.se och köp ett presentkort hos Liviakliniken.
  2. Gå sen hit igen och klicka på länken Presentkortsbild farsdag (A4, pdf).
  3. Skriv ut bilden.
  4. Fyll i beloppet för hand.
  5. Lägg bilden i presentkuvertet tillsammans med en utskrift av presentkortet från bokadirekt.

%d bloggare gillar detta: